Edeby Antikt & Vackert

Om Oss

Efter många roliga år har vi nu flyttat från Edeby By på Väddö för att uppfylla andra drömmar. En vintage Chris Craft yacht i mahogny är vårt skötebarn och hem som vi har förtöjt i Saint Patrick´s Creek vid mynningen till Potomac River utanför Washington DC. Men alla våra saker måste ju också ha ett hem så de har nu flyttat till bergsbyn Albunelas söder om Granada i Spanien. Det var nog det märkligaste flyttlasset som kommit till den byn...

Idag har vi inte längre någon butik, men vi handlar mycket spännande föremål på våra resor som vi tar med till de mässor och marknader där vi ställer ut.

Vår stil idag kan närmast beskrivas som eklektisk med en blandning av möbler och spännande föremål från 1700 till 1900-talet.

Det är vackert, spännande och skänker ditt hem personlighet och karaktär. Det är en historia.

Det var en gång en tokig kvinna som skulle flytta hem till Sverige efter flera år utomlands. Då våningen i Stockholm kändes trång köpte hon helt drastiskt en gård på ön Väddö i Roslagen. Kanske inte så genomtänkt då det inte fanns varken vatten eller avlopp och de sju kulturminnesmärkta husen från 1709 var i stadigt förfall. Dock fanns ett brinnande intresse för byggnadsvård och antikviteter och de egna samlingarna av kuriosa föremål växte och spillde över.

För att finansiera restaureringen rustades en stuga vid namn "Lillstugan" och en väldigt liten men vacker antikhandel startades upp en sommar. Vart efter som de olika husen blev renoverade så växte verksamheten från ett sommarprojekt till ett bolag.

Edeby Antikt & Vackert AB är vårt formella namn. Vårt organisationsnummer är 556808-5152.

Vi innehar F-skattsedel och är momsregistrerade med nummer SE556808515201.

Företagets säte är Linköping, Sverige.

 

Vi är anslutna till iZettle och tar emot de flesta betalkort. Om du vill att vi ska skicka varor kan du betala via vårt BankGiro 633-3355 eller Swish Företag 070-7214338.

 

 

 

 

 

Copyright@IngridSadowsky2017

All rights reserved

Copyright @IngridSadowsky2017

All rights reserved

Copyright@IngridSadowsky2017

All rights reserved